یکی از روغن های مفید برای استفاده از  پخت و پز روغن نارگیل است. روغن نارگیل در حرارت بالا پایدار است در حالی که بسیاری از روغن های دیگر بر اثر حرارت آسیب میبینند  برای پخت و پسالم هستند

اینبار با خواص روغن نارگیل آمدیم خدمت شما ، شاید بسیار به این روغن کم پرداخته شده باشد اما خواص بسیار جالبی دارد ، بیایید با هم مروری داشته باشیم بر خواص این روغن ارزنده.

 

 

خواص درمانی و روش مصرف روغن نارگیل

◄ دوست قلب مناسب برای استفاده در غذا و سرخ کردن : روغن نارگیل بین روغن های مخصوص سرخ کردن،برای سرخ کردن مناسب تر است زیرا حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن ها بالاتر است. این روغن بهترین جایگزین روغن های جامد و هیدروژنه است. این روغن حتی از روغن زیتون در مصرف خانگی بهتر است و فقط باید توجه داشت که برای بهره وری بهتر از این روغن نباید آن را تا دمای بالا حرارت داد .


با مزه ها روغن ,نارگیل ,خواص ,حرارت ,روغن نارگیل ,برای استفاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دنیای سیمز پول اینتکس شرکت سایبان برقی شاهد اجناس فوق العاده همه چی موجوده تجهیزات آشپزخانه صنعتی غصه نخور