یکی از روغن های مفید برای استفاده از  پخت و پز روغن نارگیل است. روغن نارگیل در حرارت بالا پایدار است در حالی که بسیاری از روغن های دیگر بر اثر حرارت آسیب میبینند  برای پخت و پسالم هستند

اینبار با خواص روغن نارگیل آمدیم خدمت شما ، شاید بسیار به این روغن کم پرداخته شده باشد اما خواص بسیار جالبی دارد ، بیایید با هم مروری داشته باشیم بر خواص این روغن ارزنده.

 

 

خواص درمانی و روش مصرف روغن نارگیل

◄ دوست قلب مناسب برای استفاده در غذا و سرخ کردن : روغن نارگیل بین روغن های مخصوص سرخ کردن،برای سرخ کردن مناسب تر است زیرا حرارت لازم برای سوختن روغن نارگیل از همه روغن ها بالاتر است. این روغن بهترین جایگزین روغن های جامد و هیدروژنه است. این روغن حتی از روغن زیتون در مصرف خانگی بهتر است و فقط باید توجه داشت که برای بهره وری بهتر از این روغن نباید آن را تا دمای بالا حرارت داد .


با مزه ها روغن ,نارگیل ,خواص ,حرارت ,روغن نارگیل ,برای استفاده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نقد و بررسی آراء منصور هاشمی خراسانی خرید کتاب ، بانک کتاب ، خرید اینترنتی کتاب ، کتب درسی ، ارسا اینجا همه چی درهمه Noahfyaq400 Home روزمرگی های یک بانوی فیزیک‌خوان! MOD GAME تابلوسازی و تبلیغات نشریه بدون تعارف ریاضی دبستان بی بی سکینه خاتون