فواید مصرف غذاهای دریایی
محافظت از بیماری هایی مانند سرطان، آرتروز ، فشار خون بالا ، سکته مغزی و بیماری قلبی کمک به کاهش خطر افسردگی ، بیماری آلزایمر ، دمانس ، دیابت کمک به عملکرد مغز و رشد نوزادان جلوگیری از انتشار علائم آسم در کودکان بهبود مشکلات حافظه به طور کلی غذاهای دریایی از نظر خاصیت و ارزش غذایی یکی از بهترین خوراکی ها در سراسر جهان محسوب می شوند.
مواد لازم برای درست کردن قلیه ماهی :
ماهی: 2 کیلوگرم(از نوع ماهیهای شیر،سنگسر،هامور یا شوریده) پیاز متوسط :3 تا 4 عدد گشنیز : 1 کیلوگرم شنبلیله: 250 گرم تمبر هندی : 200 گرم زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز کوبیده شده :به مقدار کم(به نسبتی که میل داریم غذا تند باشد) سیر: 1 بوته روغن :200 گرم قلیه ماهی
با مزه ها بیماری ,دریایی ,غذاهای دریایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

WordBook خلسـه اِیس موویز کنترل دسترسی توتکو فردوس شهر ناب برای گردشگری تیراژه مقالات طب سنتی و سبک زندگی